Tamboerkorps Odiles Rapid viert in 2021 haar 65-jarig jubileum. En ondanks dat we (bijna) pensioengerechtigd zijn staat onze vereniging nog volop in de maatschappij. De leeftijd van de leden van ons korps varieert tussen 9 en 71 jaar. Deze variatie geeft aan hoe divers ons korps is, iedereen die graag wilt leren trommelen krijgt daarvoor bij ons de kans. 

 

Inmiddels heeft onze vereniging dit jaar een uitgebreid scala aan online-activiteiten kunnen presenteren aan onze leden en hun familieleden, die massaal deelnemen aan deze activiteiten. Uiteenlopend van een diversiteit aan bingo’s, quizzen en whatsapp acties waarbij wij het thema “Gezellig Samen” heel hoog hebben staan en dit ook als terugkoppeling krijgen van onze leden. Sterker nog, onze aanhang vind het zo leuk dat zij inmiddels zelf al aan het organiseren is geslagen voor onze vereniging. (Voor al het beeldmateriaal bekijk de foto's/filpjes op deze site of bezoek onze facebook pagina)

 

Ons doel is om gemeente winnaar te worden, Wij zijn een vereniging die aandacht heeft voor zowel een leuke groepssfeer, als het steunen van maatschappelijke doelen binnen de gemeente.

 

Op Goede Vrijdag 2 april hebben wij namelijk een donatie gedaan aan de Voedselbank in onze stad. In samenspraak met de voedselbank hebben wij besloten om voor €1250,- aan verzorgingsproducten te doneren. Daarnaast hebben wij, vanuit deze donatie, het plan opgevat om met behulp van Stichting Leergeld te gaan bekijken wat wij als muziekvereniging kunnen doen om jongeren die opgroeien in arme gezinnen toch lid te kunnen laten worden van een vereniging. Dit om het sociaal isolement van deze jongeren te doorbreken. Ook mogen wij nog een donatie maken die betrekking heeft met een culturele, maatschappelijke en educatieve doelstelling in onze stad. Wanneer? Dat blijft nog even geheim...

 

Wij spreken de hoop uit dat wij heel snel weer samen, op een veilige manier, muziek mogen maken en dit ook weer mogen uitdragen naar onze fans en volgers. Tot die tijd blijven wij online (facebook, instagram, Linkedin) extra actief voor onze leden en volgers zodat het voor iedereen duidelijk zal zijn. Tamboerkorps Odiles Rapid is ondanks de corona-uitbraak nog altijd Alive and Kicking!!

 

 
Samen zorgen we ervoor dat Odiles #clubvanhetjaar wordt! ‼️‼️‼️